0-10
12 september, 00:00
RKVVO F1 logo
PSV F2 logo

Na een goede voorbereiding stond vandaag de eerste competitiewedstrijd op het programma. De tegenstander van vandaag was RKVVO F1. Op een splinter nieuw kunstgrasveld gingen onze jongens als een speer van start. Zowat meteen vanaf de aftrap stond het al 0-1 Lars ronde een prima voorzet van Jochem koelbloedig af. Een minuut later was het weer raak, nu was het Jochem die een voorzet van Lars binnen tikte. Na amper 5 minuten spelen was het al 0-4, Jochem en Damian scoorde. De concentratie was hierna een beetje weg, gelukkig zijn er dan Niels en Joël R nog, want deze 2 topverdedigers gaven geen kans weg. Nadat Mart in de rust de jongens weer op scherp had gezet, kregen de toeschouwers in de 2e helft waar voor hun geld. Jochem op aangeven van Jorbe maakte er 0-5 van. Damian met een prachtige goal 0-6 na schitterend voorbereidend werk van Lars. De koning van de assist van vandaag Jorbe zorgde dat Lars en damian er 0-7 en 0-8 van maakte. Even leek het erop dat RKVVO tegen kon scoren, maar met een prachtige reflex hield Joel K zijn doel schoon. Damian scoorde daarna nog 0-9 na een pass van Jochem. Na een mooie combinatie tussen Achraf en Damian bepaalde Lars de eindstand op 0-10.