4-3
12 april, 00:00
Roda JC U10 A logo
PSV E2 logo

In de beginfase was de wedstrijd in evenwicht en ging het gelijk op. Al na drie minuten kwam PSV op voorsprong dankzij een knappe goal van Jaivy, na een goede bal van Lars. Helaas werd het na tien minuten weer gelijk en weer vijf minuten later keek PSV tegen een 2-1 achterstand aan.

PSV kwam vijftien minuten na de eerste pauze weer op gelijke hoogte met Roda JC. Jaivy was de doelpuntenmaker na heel goed voorbereidend werk van Thijn. Opnieuw hield PSV dat niet heel lang vast en kwam Roda weer op voorsprong, 3-2. Een aantal minuten later kreeg PSV dé mogelijkheid om opnieuw op gelijke hoogte te komen. Helaas schoot Thijn maar net de bal over.

Na de tweede pauze begint PSV sterk aan de wedstrijd. Na een minuut staat het namelijk alweer gelijk en weer is Jaivy de doelpuntenmaker. Helaas weet Roda JC tegen het einde van de wedstrijd nog eens te scoren en wint het de wedstrijd op eigen terrein, dat was niet eens onverdiend.

Vandaag was Roda JC erg effectief en creëerde PSV te weinig om de wedstrijd te kunnen winnen. Aan jullie inzet heeft het in ieder geval zeker niet gelegen!