12 april, 00:00
Excelsior B1 logo
PSV B1 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV B1 de uitwedstrijd tegen Excelsior B1.
    PSV B1 begon sterk aan de wedstrijd. PSV had het beste van het spel en kwam in de 15e min. op een 0-1 voorsprong. Sam Lammers kopte een voorzet van Martijn Berden in het doel.
    PSV creeerde verschillende goede kansen. Dani van der Moot was 2x dichtbij een treffer maar hij raakte paal en lat.
    In de 36e min. verdubbelde Steven Bergwijn de score. Met een knap afstandsschot van 18 meter maakte hij 0-2.
    Iedereen dacht dat dit de ruststand zou zijn maar de scheidsrechter gaf Excelsior in de 5e min. van de blessuretijd een penalty. Deze werd benut.
    Ruststand 1-2.
    In de 2e helft ging Excelsior met opportunistisch spel op zoek naar de gelijkmaker.
    Omdat PSV de 1-3 vergat te maken bleef het onnodig spannend.
    Uiteindelijk besliste Dani van der Moot de wedstrijd. Op aangeven van Taoufiq Naciri kon Dani in blessuretijd de bevrijdende 1-3 binnentikken.
    De eerstvolgende competitiewedstrijd is de thuiswedstrijd tegen Feijenoord B1.
    Deze zal gespeeld worden op vrijdag 25 april 2014 om 17.00 uur.

Yanick van Osch, Dirk Abels, Gokhan Kardes, Maarten Peijnenburg, Lassana Faye, Dante Rigo, Steven Bergwijn, Sam Lammers, Martijn Berden(Taoufiq Naciri), Dani van der Moot, Matthias Verreth