1-2
12 maart, 00:00
Feyenoord O14 logo

PSV begon goed aan de wedstrijd. Door de opbouw van achteruit kon PSV steeds de vrije man vinden al werden er in de beginfase nauwelijks kansen gecreëerd. Feyenoord probeerde met de lange bal van achteruit de snelle voorhoedespelers te bereiken maar de verdediging van PSV stond goed. Desondanks kwam Feyenoord in de negende minuut op voorsprong. Uit een corner kon een speler van Feyenoord ongehinderd inkoppen, 0-1. Na dit doelpunt moest PSV zich herpakken en alert blijven op de snelle uitvallen van de bezoekers. In de laatste 10 minuten van de eerste helft kwam PSV beter in het spel zonder echt kansen te creëren. Met een 0-1 stand gingen de teams dan ook de rust in.

PSV begon sterk aan de tweede helft. PSV combineerde goed en Feyenoord moest terug. Feyenoord probeerde met snelle uitvallen nog gevaar te stichten. In de 41e leverde dit bijna een doelpunt op voor Feyenoord maar de bal werd net naast geschoten. PSV ging echter onverminderd verder en had de wedstrijd in handen. Het wachten was op een doelpunt. Een vrije trap van PSV werd in de 59e minuut door Feyenoord weggewerkt. Joost pikte de bal op en na een sterke rush schoot hij de bal laag binnen, 1-1. Eén minuut later kwam PSV bijna op voorsprong. Na een mooie aanval van PSV werd de voorzet van Jur door Jeremy net naast gekopt. PSV bleef op zoek naar de voorsprong maar moest waken voor de snelle uitvallen van Feyenoord. Er waren enkele mogelijkheden voor PSV maar gescoord werd er niet. Uiteindelijk gaf PSV de wedstrijd dan toch uit handen. In blessuretijd kreeg Feyenoord een strafschop na een overtreding binnen het strafschopgebied. De strafschop werd benut zodat PSV met lege handen achter bleef.

De eerste helft speelde PSV met te weinig lef. In de tweede helft was PSV veruit de bovenliggende partij. Het was dan ook zuur dat uiteindelijk de punten naar Feyenoord gingen.

Strijbosch (Verhoeven), N. Munsters ( Van der Burgt), Lonwijk, De Schutter, Doudah, Maatsen, Tielemans, Verschut (J. Munsters), Nassoh, Clabbers, Antonisse.