0-10
11 oktober, 00:00
Nuenen F1 logo
PSV F1 logo
 1. Wedstrijdverslag


  Mooie overwinning voor PSV F1

  Vandaag stond voor F1 de uitwedstrijd tegen het oude team van Sem op het programma, te weten Nuenen.
  Op het prachtige nieuwe sportpark met een heerlijk nazomerzonnetje stond niets een heerlijke voetbalochtend in de weg. Om het voor Sem allemaal nog leuker te maken had trainer Bastiaan zijn goede spel van de laatste weken beloond met de aanvoerdersband.
  PSV begon fel aan de wedstrijd en het was Tijn met de eerste actie van de wedstrijd die voor het nodige gevaar zorgde. Zijn inzet ging weliswaar langs de keeper, maar werd door een verdediger van de doellijn gehaald.
  Vooral Sem ging hartstochtelijk op jacht naar een doelpunt en bijna lukte het via een snoekduik, maar de bal ging net over het Nuenen doel.
  Nuenen liet zien dat het over een aardig team wist te beschikken en het was voor de PSV-ers dan ook schrikken toen de Nuenen spits na een verre trap van de keeper de lat boven de goed uitkomende Kyan wist te raken.
  PSV liet het er niet bij zitten en het was Joop die de wedstrijd open brak. Van rechts snijdt hij naar binnen om vervolgens met links uit te halen: 0-1.
  Zoals vaker dit seizoen is dit het startsein voor meer doelpunten, en die vallen dan ook snel achter elkaar.
  Eén van de mede-uitblinkers Arne schiet de bal na goed voorbereidend werk van Sem hoog in het doel, en even later lukt het Sem dan toch om zijn doelpuntje mee te pikken. Opnieuw verdwijnt de bal hoog achter de kansloze Nuenen-keeper.
  Het mooiste doelpunt deze ochtend komt op naam van Arne. Een voorzet van rechts neemt hij achter zijn standbeen! aan, om vervolgens hard binnen te schieten: 0-4.
  Nuenen probeert het nog een paar keer, maar Brian en Joey geven verdedigend geen meter weg. Aan de andere kant raakt Gregory de paal en probeert Sem het nog een paar keer, maar in de stand komt voor rust geen verandering: 0-4.
  De tweede helft ging PSV op jacht naar een grotere score, maar moest men attent blijven bij de spaarzame Nuenen aanvallen.
  De eerste die het net wist te vinden was Gregory. Hier had hij wel 3 pogingen voor nodig, maar uiteindelijk ging de bal hard het netje in: 0-5.
  De 0-6 kwam opnieuw op naam van Arne, nota bene na een Nuenen corner. Zijn solo vanaf de eigen helft besluit hij cool met een tikkie buitenkant rechts. Dezelfde Arne stond aan de basis van de 0-7, gescoord door Joop.
  Nuenen bleef het dapper proberen, maar bij een vrije doorloop richting PSV doel liet Merijn zijn klasse zien door de inzet tot 2x toe te stoppen. Deze Nuenen aanval ontlokte bij de Nuenen supporters de kreet "ze zitten kapot", maar helaas voor hen was dit het teken voor het laatste slotoffensief van de PSV-ers.
  Gregory wist nog 2x te scoren, waarvan de 0-8 het enige cadeautje van de doelman en de 0-9 een intikkertje was.
  Het slotakkoord was voor Davy, die vandaag alles deed om een ander te laten scoren, en zelf een beetje ongelukkig in de afronding was. De 0-10 was zijn beloning voor het goede doorzetten en het blijven proberen.
  Al met al andermaal een erg leuke wedstrijd om te zien met een complimentje voor het team en begeleiding van Nuenen voor de goede, maar vooral sportieve tegenstand.