1-1
11 mei, 14:00
PSV O19 logo
VA N.E.C. JO19-1 logo
 1. Doelpunt

  1x
  Mees Kreekels
  PSV O19 logo
 2. Wedstrijdverslag

  O19 geeft zege uit handen  De wedstrijd tussen PSV O19 en NEC O19 begon meteen mooie steunbetuiging aan de zwaar geblesseerde Fodé Fofana. Na het beginsignaal startte de ploeg van Ruud van Nistelrooy sterk aan de wedstrijd. Het was Shurandy Sambo die in de derde minuut een goed genomen hoekschop van Sidibe op de lat kopte. De Eindhovenaren zette de ploeg uit Nijmegen goed onder druk en in de twaalfde minuut resulteerde dat in een corner. Uit deze corner van Sidibe liep Kreekels de bal binnen bij de tweede paal, een verdiende voorsprong. De wedstrijd golfde hierna op en neer en de grootste mogelijkheid voor de rust is voor Sidibe, maar zijn schot ging maar net langs door een uitgestoken been van een NEC-verdediger.

  Na de rust is het wederom Sidibe die voor gevaar zorgde. Hij kapte zijn tegenstander uit, maar krulde de bal maar net naast. PSV bleef hierna kansen creëren, maar de afronding ontbrak. En daar kreeg de ploeg in de blessuretijd de deksel voor op de neus. Een verre ingooi van NEC kwam bij de tweede paal terecht en zo maakte de Nijmegenaren uit het niets de gelijkmaker. Onverdiend, maar wel de keiharde waarheid.

  De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 18 mei. PSV O19 speelt dan in Alkmaar tegen AZ O19 om 15.00 uur.

  Opstelling PSV O19:
  Van Dorp, Sambo, Zeegers (65/Kuisch), Kreekels, Vos, Kjolo, Sidibe, Timan (46/Matuta), Daniels (81/Antonisse), Ledezma (88/Melis), Thomas.


  Fotoverslag

  Bekijk hier het fotoverslag met foto's van Paula Lenting.