2-6
10 november, 00:00
Rood Wit Veldhoven E1 logo
PSV E1 logo

Vooraf kregen de spelers de opdracht om vanaf de 1e minuut volop druk te zetten. Deze opdracht werd goed uitgevoerd. Al vroeg in de wedstrijd kwam PSV op voorsprong door Joris die, op aangeven van Gioele, de uitgespeelde mogelijkheid kon intikken 0-1. Kort daarop kon Gioele zelf uit een solo scoren 0-2. Daarna kwamen er voor PSV nog vele mogelijkheden om de score uit te breiden, maar de bal wou er niet in. Enerzijds was PSV slordig in het afwerken, anderzijds door goed keeperswerk van de tegenstander. Kort voor rust werd Joris door Deveron vrij voor het doel gezet en opnieuw was Joris trefzeker 0-3.

Ruststand 0-3.

Ook na rust was PSV de betere ploeg en werd de tegenstander weer onder druk gezet. Maar de tegenstander bleef gewoon goed meevoetballen. Na ruim een half uur stond Gioele zomaar op de juiste plek om een geblokt schot van dichtbij over de lijn te schieten 0-4. Na 40 minuten brak Martijn op rechts door en gaf een geplaatste voorzet aan Dylan die de bal knap inschoot 0-5. Vijf minuten voor tijd werd door PSV slordig uitverdedigd en moest Lucas een tegentreffer incasseren 1-5. Kort voor tijd ging Joris alleen op avontuur en wist bijna vanaf de achterlijn de bal nog in het doel te krijgen 1-6. In de laatste minuut bepaalde Veldhoven de eindstand met een harde schuiver 2-6.

PSV heeft deze wedstrijd fantastisch gespeeld. De aanwijzingen van de trainer zijn goed uitgevoerd, hard gewerkt en fraai gecombineerd. Complimenten daarvoor. Een verdiende overwinning voor PSV.

0-1 Joris Verschut (4)
    0-2 Gioele Nicolaas (6)
    0-3 Joris Verschut (22)
    0-4 Gioele Nicolaas (34)
    0-5 Dylan Tran (40)