10 november, 00:00
PSV B1 logo
ADO Den Haag B1 logo

Na een goede week waar de gehele groep prima heeft getraind en zich goed heeft voorbereid op ADO, waren wij als team er helemaal klaar voor.
    ADO was de koploper in onze competitie en had al enkele goede tegenstanders verslagen.
    PSV had de 3 punten nodig om te kunnen stijgen op de ranglijst.

1e helft

PSV begint goed aan de wedstrijd, met wat snelle acties via de linker kant. De samenwerking tussen Bob, Kenneth en Junior verloopt in deze beginfase erg goed.
    Na enkele kleine kansjes scoort PSV in de 22e minuut de 1-0 via een strafschop van Augustine Loof.
    PSV speelt erg volwassen en kan deze voorsprong vasthouden tot aan de rust.

2e helft

In de 2e helft lukt het ons niet om dezelfde initiatief te houden als in de 1e helft, het spel word voornamelijk op het middenveld gespeeld waarbij beiden teams geen kansen kunnen creeeren.
    In de 55e minuut word de wedstrijd erg slordig met veel balverlies, hierdoor ontstaan enorm veel omschakel momenten en worden er veel duels uitgevochten.
    De grote kans op 2-0 krijgt Martijn Berden die 1x1 met de keeper komt maar helaas niet scoort. ADO scoort kort voor tijd de 1-1.
    Wanneer niemand meer in de winst gelooft is het Augustine Loof die zijn 2e doelpunt maakt en de winst voor PSV is binnen haalt. Eindstand 2-1