0-6
10 oktober, 00:00
UNA F1 logo
PSV F2 logo

Vandaag een echte topper tegen UNA F1 , dit team had net als wij nog alles gewonnen. ( 4 gespeeld 12 punten ) Maar vanaf het fluitsignaal van de scheidsrechter liet PSV meteen zien wie er deze dag de baas was. Al in de 1e minuut scoorde Jorben de 0 – 1 met een mooi afstand schot. Dit was ook een boodschap voor de spelers van UNA die het fysieke duel niet schuwde , om er heel fel tegen aan te gaan. Maar door twee doelpunten van Quin werd het nog voor de rust 0-3. Beide doelpunten werden voorbereid door onze technicus Jamie. Wel was het zo dat UNA af en toe gevaarlijk werd , maar dan stonden daar onze verdedigers Mathijs en Joël om in te grijpen. Ook moest Victor een keer handelend optreden, om met een katachtige reactie een bal uit de korte hoek te tikken.
    De 2e helft was het PSV dat de ene na de andere aanval plaatsten , maar door wat te gehaast te willen afwerken stranden veel aanvallen op hun keeper. Deze aanvallen liepen vaak via de goed combinerende Lars die onze spitsen vaak heel goed in stelling bracht. De score liep nog wel uit naar een dikverdiende 0 – 6 overwinning . Doelpuntenmakers waren Thijs , Joël en Jamie. Vooral de Goal van Joël was een hele mooi e , een schot ( voorzet ) van ongeveer 20 meter die over de keeper tegen de touwen vloog. Door deze overwinning zijn we alleen koploper in deze klasse. Super gedaan jongens!!!!!