11-3
10 oktober, 00:00
PSV F1 logo
Best Vooruit F1 logo

Vandaag staat de wedstrijd tegen Best Vooruit voor de boeg. Hoewel dit de rode lantaarn drager was mocht deze tegenstander toch niet onderschat worden. Al snel bleek dat trainer Willem dezelfde gedachte had, want hij zorgde dat onze jongens zeer gretig van start gingen. Na een mooie combinatie op links tussen Jochem en Achraf was het Mees die al binnen de minuut de 1-0 binnen tikte. Voor de tegenstander was deze snelle treffer het teken om de mouwen eens flink op te stropen. Wat resulteerde dat de wegstrijd daarna flink op en neer golfde. In de 3e minuut voorkwam Joël met een katachtige redding zelfs de gelijkmaker. PSV was gelukkig op tijd weer bij de les, in de 9e minuut kon de keeper van Best Vooruit een schot van Jochem niet vasthouden waarna Achraf er als de kippen bij was om 2-0 te maken. Dat het niet makkelijk was in de 1e helft bleek wel uit het feit dat de vele toeschouwers tot vlak voor rust moesten wachten op meer treffers. 3 minuten voor rust was het Damian die een geweldige assist van Niels knap afmaakte en daarna was het Niels zelf die na een mooie solo de bal keurig in de korte schoot en zo de 4-0 ruststand op het scorebord zette.

Na de thee werd er meteen weer volop voor de aanval gekozen en al snel stond het 5-0. Jochem rondde een goede voorzet van Mees heel subtiel af. In de 4e minuut van de 2e helft gaf Jochem over een grote afstand een mooie pass op Mees die koelbloedig de 6-o maakte. Weer even later zette Achraf met een geweldige steekpass Mees vrij voor de goal en opnieuw was het raak 7-0. Even verslapte de concentratie en zag de tegenstander kans om ook weer eens naar voren te gaan. Ondanks goed verdedigend werk van met name Shurandy en Niels moesten er toch 2 tegen goals geslikt worden. Gelukkig was het hierna weer de beurt aan PSV. Damian legde van grote afstand aan en zag de bal perfect in de kruising vallen, 8-2. Lekkerrrrr.

Hierna was het Dani tijd, eerst met een geweldige actie zette hij Mees vrij voor de goal, die hier zoals zo vaak wel raad mee weet, 9-2. Met een mooie solo voorbij 4 man en een uiterst bekeken lob over de keeper maakte Dani zelf 10-2. Dat Best Vooruit nog een 3e goal maakte was meer iets voor de statistieken. De laatste treffer van de dag was opnieuw voor Dani, na weer een solo, plaatste hij de bal zuiver in de hoek en bepaalde zo de eindstand op 11-3.