1-4
10 mei, 00:00
Fortuna Sittard U11 logo
PSV E1 logo

PSV kende vandaag een droomstart. Binnen 5 minuten was het al 0-3. Na twee minuten kon Livano op randje 16 de bal aannemen. Vanuit de draai wist hij vanaf rechts laag in de verre hoek te schieten 0-1. Niet lang daarna gaf Matteo een goede pass op Sven die met een solo de 0-2 kon afwerken. Na vijf minuten schoot Livano weer op het doel van Fortuna. Dit schot werd nog door een verdediger geblokt, maar Sven schoot vanuit de lucht de bal direct in het doel 0-3. Na zeven minuten deed Fortuna wat terug. Nadat door PSV op het middenveld onnodig balverlies werd geleden wist Fortuna deze mogelijkheid te verzilveren 1-3. Aan het eind van de 1e periode werd de eindstand uit een vrije trap bepaalt door Niek met een afstandsschot ter hoogte van de middenlijn 1-4.

In de tweede en derde periode werd niet meer gescoord. Met name in de derde periode verzuimde PSV om de voorsprong verder uit te bouwen.

Vandaag kan opgemerkt worden dat PSV een fantastische wedstrijd heeft gespeeld. Jullie hebben vandaag laten zien wat je dit seizoen geleerd hebt. Bij balverlies werd meteen volop druk gezet en bij balbezit werd uitstekend vrij gelopen. En de omschakeling werd door iedereen uitgevoerd. Dit alles 3 periodes lang. Petje af boys. Als jullie zo spelen, dan kun je van iedereen winnen. Deze reeks hebben jullie op een waardige wijze afgesloten. Complimenten voor iedereen.

0-1 Livano Comenencia (2)
    0-2 Sven Simons (3)
    0-3 Sven Simons (5)