2-1
9 november, 00:00
MVV Maastricht U12 logo

Op de Herdgang speelden we vandaag voor de tweede keer een competitiewedstrijd tegen MVV. In het vorige treffen namen we een punt mee uit Maastricht. Mylian en Gioele konden in verband met blessures vandaag niet mee doen maar gelukkig deed Genrich uit de D2 mee.
    We begonnen de wedstrijd heel erg fel. De eerst vijf minuten lieten we MVV niet voetballen en ze kwamen nauwelijks over de middenlijn. Ze waren gewaarschuwd. In balbezit konden we het verschil nog niet maken en MVV kon ook niet scoren. 0-0 met rust.
    Na de rust werd de wedstrijd wat ‘opener’. Joep viel in en bracht veel power in onze voorhoede. Helaas wisten we het net nog niet te vinden. In de 30e minuut deed MVV dat wel met een hoge bal over Kevin heen. 0-1. We moesten opletten wat MVV werd gevaarlijker.
    In de derde helft gingen we er alles aan doen om de stand weer gelijk te maken. Na 11 minuten spelen lukte dit. Joep gaf een mooi bal diep richting Martijn. Die zette sterk door en schoot de bal in de kruising. 1-1. We hadden weer een overwicht en we wilden deze wedstrijd per se winnen. Het hele team werkte hard en dit werd in de allerlaatste minuut beloond. Uit een korte corner van Martijn en Joey wist D’leanu de bal binnen te tikken. 2-1!!
    We zijn vandaag geweldig aan de wedstrijd begonnen, maar dit konden we niet vasthouden. Daarna hebben we onze klasse weer laten zien en door super hard te werken hebben we zelfs de wedstrijd gewonnen. Volgende week spelen we om 12.00 uur uit tegen Helmond Sport.