6-1
9 november, 00:00
PSV D2 logo
NAC Breda D2 logo

PSV begon sterk combinerend aan de wedstrijd. Dit leverde in de vierde minuut al een mogelijkheid op. Het schot ging echter via een speler van NAC over de achterlijn. De daaropvolgende corner werd door Mo genomen en Jeremy kopte de bal binnen 1-0. PSV ging op dezelfde voet verder en gaf NAC geen mogelijkheid om in de wedstrijd te komen. In de negende minuut werd een mooie combinatie doeltreffend afgerond. Jeremy legde de bal breed en Heritier schoot vanaf rand 16 de bal in het doel 2-0. Eén minuut later kreeg NAC de eerste mogelijkheid om te scoren. Het schot ging echter voorlangs. PSV behield het veldoverwicht en wist in de 15e minuut de score verder uit te breiden. Een voorzet over links door Joep kwam uiteindelijk voorbij de tweede paal bij Mohamed terecht. Met een mooie trap zette hij de 3-0 op het scorebord. Hiermee leek de wedstrijd al in een vroeg stadium beslist maar NAC liet het er niet bij zitten. In de 19e minuut werd een mooi genomen vrije trap van NAC door Peter nog uit het doel getikt. Eén minuut later wist NAC wel te scoren. Na een mooie combinatie werd de bal hoog in het doel geschoten 3-1. Na deze treffer zette NAC nog meer aan en PSV moest terug. Dit leverde in de eerste helft verder geen doelrijpe kansen meer op.

NAC zette in het begin van de tweede helft meer druk. Toch was het PSV dat de eerste mogelijkheid had. Na een voorzet van Luuk werd de bal door Heritier teruggelegd op Djurre. Van ruim 20 meter schoot Djurre keihard op doel. Met een knappe redding wist de NAC-goalie een treffer te voorkomen. Enkele minuten later had NAC een uitgelezen mogelijkheid om te scoren na fout uitverdedigen van PSV. De inzet van NAC werd echter door Nigel van de lijn gehaald. Een volgende mogelijkheid van NAC werd in de kiem gesmoord doordat Thomas zich in de baan van het schot gooide. NAC was in het begin van de tweede helft de betere partij. Toch wist PSV de score weer verder uit te breiden in de 44e minuut na een snelle counter. Jeremy legde de bal breed en Heritier schoot de 4-1 binnen. Hiermee was de wedstrijd gespeeld. PSV nam het heft weer in handen en dat leverde in de laatste tien minuten twee doelpunten op. In de 51e minuut werd een doeltrap van NAC door PSV opgevangen. Djurre legde de bal breed en Luuk schoot diagonaal binnen, 5-1. Eén minuut later speelde Luuk de bal diep op Jeremy. Jeremy omspeelde een verdediger van NAC en schoot de bal hoog in het doel, 6-1. Dit was ook de eindstand.

Strijbosch (Verhoeven), Cox (N. Munsters), Lonwijk, De Schutter, J. Munsters (Clabbers), Tielemans (Nassoh), Nassoh (Verschut), N. Munsters (Doudah), Clabbers (Van der Burgt), Antonisse, Bora Deyonge.