9 november, 00:00
PSV B1 logo
Sparta Rotterdam B1 logo

Vandaag stond de competitiewedstrijd tegen Sparta B1 op het programma.
    PSV B1 begon goed aan de wedstrijd en kwam in de 8e min. op een 1-0 voorsprong. Ramon Pascal Lundqvist kwam goed door via de rechterkant en zijn voorzet kon door Dani van der Moot worden binnengeschoten. De 1e helft ging gelijk op. Beide teams creëerden mogelijkheden. Het was PSV dat op een 2-0 voorsprong kwam. Na een goede actie van Lennerd Daneels werd zijn voorzet door een speler van Sparta in het eigen doel geschoten. 2-0 was ook de ruststand.

In de 2e helft was PSV de bovenliggende partij en had de wedstrijd ‘onder controle’.
    In de 56e min. werd het 3-0. Gokhan Kardes gaf een perfecte dieptepass op Dani van der Moot. Dani van der Moot behield het overzicht en schoot prima binnen in de korte hoek.
    3 minuten later mocht PSV een indirecte vrije trap in het 16m-gebied nemen. Het was Philippe Rommens die de bal bekeken binnenschoot.
    PSV B1 kreeg nog verschillende kansen om de voorsprong te vergroten maar er werd niet meer gescoord. Eindstand 4-0

Volgende week speelt PSV B1 een uitwedstrijd tegen AZ B1.

Yanick van Osch, Dirk Abels, Gokhan Kardes, Taoufiq Naciri, Philippe Rommens, Dante Rigo (Marco Weymans), Ramon Pascal Lundqvist, Lennerd Daneels, Martijn Berden (Arnaut Groeneveld), Dani van der Moot (Youandi Renfurm), Steven Bergwijn (Sam Lammers)