Brabantia F1 logo
PSV F2 logo

Vandaag weer een uitwedstrijd voor de F2, nu uit bij de buurman, Brabantia F1 uit Eindhoven.
    We starten met 8 spelers tegen Brabantia F1, waar we na een warming up (die was nodig want het was fris) om 09.15 uur gaan starten .
    Het begin van de wedstrijd was best behoorlijk, we probeerden samen te spelen en waar ruimte was voor een actie probeerden de spelers dat! De 0-1 viel na samenspelen en goed doorzetten van Immanuel, waarna Eus een goede aanname had en met een afstandsschot scoorde. Vlak erna na een actie van Reda via Eus de 0-2. Het tweede gedeelte van de 1e helft was redelijk, hadden we wel wat pech met scoren en ook kwam Brabantia er een paar keer gevaarlijk uit.
    0-2 was het met de rust dus nog steeds.

In de rust wat water gedronken, kort gekletst over wat dingen uit de 1e helft en afgesproken om het veld super groot te maken en nog meer acties te maken waar mogelijk was.
    Snel na rust scoorde Mathijs de 0-3 en kregen we veel kansen op meer.
    In het laatste gedeelte van de wedstrijd veel acties gemaakt waar we soms snel moesten kiezen om geen schoppen te krijgen van de tegenstander die steeds fysieker gingen spelen. Toch nog best veel doelpunten gemaakt, uiteindelijk 0-8 stand met 6 (!) verschillende doelpuntenmakers. Dit was ook de eindstand.
    Volgende week moet F2 een thuiswedstrijd spelen, tegen Wilhelmina Boys F1.

Tijn Smolenaars, Eus Waayers, Issam el Moumni, Reda el Meliani, Tijn Vergeldt, Mathijs Marschalk, Emir Bars en Immanuel Hagemans.