3-8
9 mei, 00:00
Brabantia E1 logo
PSV E1 logo

Vandaag stond onze laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. De E1 mocht uit naar Brabantia. We hadden geluk, want alle facetten om een goede wedstrijd te spelen, waren aanwezig: een fantastisch, nieuw complex, lekker zonnig weer en veel publiek. Een goede wedstrijd speelden we zeer zeker. Luuk maakte via een 'mislukte' voorzet al vrij snel de 0-1. Toen werd het vrij snel onverwachts 1-1. Toen nam Luuk weer het initiatief en ging op avontuur uit en hij maakte op miraculeuze wijze de 1-2. Hij schoot op doel, de keeper red in eerste instantie, maar door het effect rolt die bal alsnog in het doel. Ook nu maakte Brabantia vrij snel weer de gelijkmaker: 2-2. Wat niet echt terecht was omdat PSV verreweg de betere was. Net voor rust zocht PSV de aanval weer. Mo Ihat. kreeg de bal en schoot, uit de draai, fantastisch binnen: 2-3. Maar ook nu weer kwam Brabantia er snel uit en maakte ze, op slag van rust, de gelijkmaker: 3-3. We gingen rusten met een gelijkspel: 3-3. Na rust ging PSV verder met waar het bezig was: aanvallen. Mo ihat. kreeg uit de rebound een kans en die moet je hem niet geven. Hij schiet hard binnen: 3-4. Toen begon bij Brabantia de vermoeidheid toe te slaan en werd het moeilijk om terug in de wedstrijd te komen. Toen kreeg het aanvallende PSV steeds meer ruimtes. Daar maakte Jaydee, in zijn allerlaatste competitiewedstrijd voor PSV, dankbaar gebruik van en schoot binnen in de verre hoek. Vlak daarna schoot Mo ihat. van een afstand weer hard binnen. Vlak voor tijd zette PSV nog een laatste keer aan, wat resulteerde in een prachtige aanval. Mo ihat. geeft een prachtige bal op Mo Nassoh en die schiet heerlijk binnen. Twee minuten voor tijd kreeg Captain Jaydee zijn welverdiende publiekswissel. Wedstrijd eindigde weer in een overwinning voor PSV. Goed gedaan, boys!