8-2
9 maart, 00:00
PSV E1 logo
DBS E1 logo

Direct na de aftrap werd DBS onder druk gezet en al gauw kreeg PSV de beste kansen om op voorsprong te komen. Na een kleine 10 minuten gebeurde dat ook. Uit een een-tweetje door het centrum tussen Martijn en Dylan kon laatstgenoemde de bal in de linkerhoek plaatsen 1-0. Vijf minuten later kon Joep de bal onderscheppen na een verdedigingsfout van DBS. Joep had de hoek voor het uitzoeken en schoot trefzeker in 2-0. PSV ging op jacht naar een grote score maar speelde te aanvallend en te gretig. Hierdoor ontstond achterin teveel ruimte waardoor DBS goed kon counteren. Nadat een hoge bal via de lat terugkwam kon de spits van DBS eenvoudig afwerken 2-1. Een paar minuten later kwam DBS langszij met een prachtige lob over onze keeper 2-2. In de 23e minuut schoot PSV nog twee keer op de paal. Op slag van rust kwam PSV weer op voorsprong door Martijn die op de goede plek stond na een geblokt schot 3-2.

Ruststand 3-2.

Ook na de rust speelde PSV sterk. In de negende minuut van de 2e helft wist Joep te scoren uit een zelf opgezette solo 4-2. Nog geen minuut later werd het 5-2 uit een direct genomen vrije trap van Dylan. Daarna kon Joep nog drie keer scoren waarbij Mats drie keer de beslissende assist gaf. Eindstand 8-2.

Het positiespel en de samenwerking was vandaag zeer goed. Een terechte overwinning voor PSV en complimenten aan iedereen.

Doelpunten: 1-0 Dylan Tran (9)
    2-0 Joep van den Berk (14)