9 maart, 00:00
PSV B1 logo
VA FC Twente B1 logo

Vandaag de thuis wedstrijd tegen FC Twente.
    PSV B1 begint aan deze wedstrijd met één aanpassing in de verdediging; Suently Alberto is geschorst en wordt vervangen door Chima Bosman.
    PSV staat op de 1e plaats en Fc Twente is derde met twee punten achterstand. De wedstrijd is op kunstgras gespeeld wegens het slechte weer.

PSV begint aan de wedstrijd met veel balbezit op eigen helft, éénmaal op de helft van de tegenstander wordt de bal vaak verloren.
    Enkele kansjes komen vanuit de rechterkant door voorzetten van Ryan Hiwat, Martijn Berden is vanaf links een beetje ongelukkig in zijn laatste pass.
    In de 22e minuut scoort FC Twente de 0-1, de goal valt uit een counter waar onze verdediging compleet wordt verrast. Deze goal was totaal onverdiend aangezien PSV veel beter speelde.
    In de eindfase van de 1e helft domineerd PSV weer volledig maar doelpunten zijn er helaas niet.

Ruststand 0-1

In de 2e helft komt PSV zeer goed uit de startblokken en scoort een vroege goal via Dani van der Moot. Na de goal blijft PSV de betere ploeg.
    FC Twente knokt zich goed terug waardoor de wedstrijd gelijkwaardig begint te worden. PSV wordt slordig en raakt de grip over de wedstrijd kwijt.
    In de slotfase krijg je 2 teams die op zoek gaan naar de overwinning, er komt ontzettend veel vrije ruimte op het middenveld. PSV is in de eindfase van de aanval erg slordig en weet niet te profiteren van de desorganisatie van FC Twente. Uiteindelijk is het Michael Verrips die met enkele fantastische reddingen een puntje pakt.