’39 1-1 (pen)
    ’43 1-2 Arnaut Groeneveld
    ’54 2-2
    ’68 3-2

PSV speelde zaterdag in Utrecht een wedstrijd met een pijnlijk déjà vu-gehalte. Hoewel gewaarschuwd door het verloop van de laatste wedstrijd tegen Willem II/RKC speelde de B2 opnieuw een wedstrijd met 2 gezichten, met als resultaat dat de punten in Utrecht bleven.

De eerste helft speelde PSV op zich prima, en kon het zichzelf eigenlijk alleen verwijten dat het grote aantal kansen dat, veelal na uitstekende combinaties, ontstond niet werd benut. Pas in de 30e minuut opende PSV de score met een mooie goal van Youandi Renfurm, die door Sam Lammers met een prachtige steekpass alleen op de Utrechtkeeper werd afgestuurd en hem beheerst passeerde met een geplaatste bal in de rechter benedenhoek. Het lukte PSV echter niet om de voorsprong tot het rustsignaal vast te houden. Aanvoerder Maarten Peijnenburg, na een schorsing van 4 wedstrijden weer in het elftal teruggekeerd, vloerde 1 minuut voor rust met een ongecontroleerde actie een Utrechtspeler in het strafschopgebied. De door de scheidsrechter toegekende penalty werd, hoewel nog door de uitstekend spelende Thomas Hooyberghs aangeraakt, in het linker zijnet binnengeschoten, 1-1.

Hoewel de 2e helft uitstekend begon -rechterspits Arnaut Groeneveld liet al in de 3e minuut de 1-2 aantekenen met een geplaatst schot na een mooie pass van Steven Bergwijn- kon de B2 het spel van de 1e helft niet handhaven en liet het FC Utrecht zich naar de overwinning knokken. Net als de wedstrijd de week daarvoor speelde PSV een zwakke 2e helft en werd het op basis van inzet en wedstrijdmentaliteit door FC Utrecht afgetroefd, dat bij de beide goals die het maakte bovendien profiteerde van persoonlijke fouten in de Eindhovense verdediging. Hoewel dat niets aan de matige eigen prestatie afdoet en ‘slechts’ had geleid tot een andere uitslag, was ook in die zin sprake van een déjà vu dat PSV, net als in de laatste wedstrijd, een geldig doelpunt werd onthouden wegens vermeend buitenspel, na een overigens fantastische aanval. Chris Hagi speelde Emilio Prieto y Gorgosz net over de middenlijn in, die de bal met een schitterende beweging meenam en vanaf de achterlijn strak voorgaf op de inlopende Maarten Peijenburg, die hard en laag binnenschoot, maar door de scheidsrechter werd afgefloten. Ook een 3-3 uitslag had echter de nare smaak over de 2e helft niet kunnen wegnemen .

Thomas Hooyberghs; Dirk Abels (’47 Chris Hagi) - Maarten Peijnenburg © - Marco Weijmans - Ward Huijgens; Philippe Rommens - Steven Bergwijn - Sam Lammers; Arnaut Groeneveld (’59 Emilio Prieto y Gorgosz) - Matthias Verreth (’70 Jasper van Heertum) - Youandi Renfurm.

Op de bank niet ingevallen: Kevin Doré.
    Geblesseerd: Vincent Heilmann, Gökhan Kardes.
    Gele kaart: Maarten Peijnenburg (neerhalen tegenstander); Marco Weijmans (ruw spel).