4-1
9 februari, 00:00
MVV O.12 logo

De winterstop is voorbij en we speelden vandaag onze eerste competitiewedstrijd van 2013 in Maastricht. Veel jongens waren deze week ziek geweest maar gelukkig konden we toch met de voltallige selectie naar Maastricht. Van dit team hadden we al twee keer gewonnen, dus we hoopten vandaag op een goed resultaat.
    We startten prima. We speelden de bal rond, hadden een overwicht maar creƫerden geen echte kansen. Na een kwartier spelen ging het mis. Binnen vijf minuten had MVV twee keer gescoord. Twee keer een schot van afstand over onze keeper. 2-0. Verder waren ze nog niet gevaarlijk geweest.
    In de tweede helft hoopten we dit nog om te kunnen buigen. We wisselden een aantal spelers en we kregen nu wel kansen. Helaas raakten we de lat en de paal. Net voor rust scoorde MVV de 3-0. Het afstandsschot kon eerst nog gekeerd worden door Robin maar in de rebound ging hij toch tegen het net. We wisten dat het nu moeilijk zou gaan worden.
    Maar we gingen vol goede moed de derde helft in. Heritier speelde maar een kwartiertje omdat hij ziek is geweest en was in dat kwartiertje erg gevaarlijk. Het was Mohammed-Amine Ihattaren die ons een beetje hoop bezorgde. Hij werd de diepte in gestuurd en scoorde gecontroleerd, 3-1. Een paar minuten later was het gedaan. MVV scoorde snel de 4-1.
    We hebben vandaag gezien dat we allemaal topfit en 100% scherp moeten zijn om in onze competitie een wedstrijd te kunnen winnen. Vandaag waren we niet allemaal fit en hierdoor slordig aan de bal. Een goed leermoment. Volgende week zaterdag spelen we om 9.30 uur in Kerkrade bij Roda JC.