0-3
8 november, 00:00
FC Dordrecht C2 logo
PSV C2 logo

De jarige trainer van PSV C2 Edwin de Wijs werd in de lastige uitwedstrijd tegen een zich fel verzettend FC Dordrecht C2 getracteerd op een dik verdiende 0-3 overwinning. PSV C2 startte matig aan deze wedstrijd en het was FC Dordrecht C2 dat via de counter twee keer gevaarlijk doorkwam, waarbij dankzij goed optreden van Jeroen Meurs en met enig fortuin een achterstand werd voorkomen.
    Vijf minuten voor rust was het Michael Maria die, uit een door FC Dordrecht C2 slecht weggewerkte corner, van dichtbij de rebound kiezelhard binnen schoot (0-1).
    In de laatste minuut van de eerste helft stoomde de fysiek sterke linksback van FC Dordrecht C2 vanaf de eigen helft op over de linkerkant van het veld. Hij sneed het strafschopgebied van PSV C2 binnen, alwaar hij vervolgens ten val werd gebracht. De scheidsrechter floot voor een overtreding en gaf een penalty aan FC Dordrecht C2. Jeroen ‘Man of the Match’ Meurs stond geconcentreerd op de doellijn. Hij maakte een schijnstap naar rechts en wist met een prachtige reactie de van elf meter ingeschoten bal klemvast (!) uit de linkerbenedenhoek te pakken en hierdoor PSV C2 te behoeden voor de gelijkmaker.
    Na de rust zat PSV C2 beter in de wedstrijd en werd de druk op het doel van FC Dordrecht C2 enorm opgevoerd. Er werden een aantal goede kansen gecreëerd en twee keer had FC Dordrecht C2 niet te klagen over het feit dat er na een overtreding binnen het zestienmetergebied van FC Dordrecht C2 tegen respectievelijk Endy Opoku Bernadina en Jorrit Hendrix geen penalty aan PSV C2 werd toegekend.
    Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd werd de sterk ingevallen Jeroen Meefout na een mooie passeeractie aan de rechterkant van het veld gevloerd. Michael Maria plaatste de vrije trap perfect op het hoofd van de geheel vrijstaande Rai Vloet, die de bevrijdende 0-2 tegen het net wist te koppen.
    In de laatste minuut van deze wedstrijd paste Endy Opoku Bernadia de bal op de goed doorgelopen Michael Maria, die beheerst voor de 0-3 eindstand zorgde.
    PSV C2 is door deze zege opgerukt naar de vierde plaats op de ranglijst, met uitzicht op de tweede plaats.