0-2
8 mei, 00:00
VVV Venlo O12 logo
PSV D3 logo
 1. Wedstrijdverslag


  Vandaag was het dan zo ver. We konden vandaag ons goede seizoen belonen door kampioen te worden van de play-offs. Dan moesten we wel gelijk spelen of winnen bij VVV.
  We begonnen slordig aan de wedstrijd en haalden nog niet ons gebruikelijke niveau. Na verloop van tijd speelden we beter en creëerden we enkele kansen. Helaas wisten we het doel nog niet te vinden. Mohammed Ihattaren en Jur waren hier wel dicht bij.
  De tweede helft schoten we uit de startblokken. We domineerden en we speelden continu op de helft van VVV. Een goal kon niet lang uitblijven. En die kwam er gelukkig ook. Na een mooie solo van Mathijs schoot Mohammed Ihattaren hard binnen. 0-1. Ondanks ons overwicht konden we onze voorsprong niet vergroten. VVV werd nog één keer gevaarlijk via een hard schot onderkant lat.
  In de derde helft gingen we zoek naar de 0-2. We moesten dit duel zo snel mogelijk beslissen. Dit leek lang niet te lukken. We hadden wat pech in de afronding. Vijf minuten voor tijd maakte Jeremy aan alle onzekerheid een einde. Als rechtsback begon hij aan een lange rush en schoot de bal onberispelijk binnen. 0-2. Dit kon niet meer fout gaan! En dat ging het ook niet! We wonnen met 0-2 en werden kampioen!
  We hebben dit seizoen laten zien dat we veel gegroeid zijn. In het begin moesten we nog wennen aan het grote veld en de fysieke tegenstand, maar we hebben laten zien dat we dit jaar de beste waren. Een groot compliment aan alle spelers en de technische staf!