2-8
8 mei, 00:00
Roda JC (2) O10 logo
PSV E2 logo
 1. Wedstrijdverslag


  Vandaag stond het laatste competitieduel op het programma op het historisch sportcomplex Kaalheide van Roda JC. PSV E2 werd vandaag vergezeld door twee F-spelers Julian en Matteo. Vanavond helaas geen uitgebreid wedstrijdverslag want het is al 22.00 uur en morgenvroeg staat alweer een Toernooi in Wormerveer op het programma. Daarnaast hebben jullie weer veel doelpunten gemaakt om mij nachtwerk te bezorgen. Ik beperk mij daarom tot enkele relevante opmerkingen.

  Vandaag hebben jullie weer fantastisch voetbal laten zien. Het overspelen en het positiespel was van hoog niveau. Daarnaast waren jullie goed in het druk zetten en afjagen van de bal.
  Als team hebben we vandaag uitstekend gespeeld en is de overwinning terecht. Complimenten voor jullie inzet en felicitaties aan alle spelers. We hebben genoten van jullie optreden.

  Een speciaal dankwoord voor Julian en Matteo die hebben laten zien dat zij moeiteloos op dit niveau kunnen acteren. Klasse gedaan jongens.


  0-1 Joep van den Berk (1) Ass. Matteo Dams
  0-2 Dylan Tran (6) Solo
  0-3 Joep van den Berk (8) Ass. Dylan Tran
  0-4 Joep van den Berk (18) Ass. Dylan Tran
  0-5 Martijn Zuiderwijk (29) Afstandsschot
  1-5 (34)
  1-6 Tim van Riel (40) Boogbal van ver
  1-7 Joep van den Berk (42) Ass. D’leanu Arts
  1-8 Julian Kuijpers (44) Afstandsschot
  2-8 (53)


  Lander Aerts, Martijn Zuiderwijk, D’leanu Arts, Dylan Tran, Tim van Riel, Joep van den Berk, Julian Kuijpers en Matteo Dams.