4-12
8 maart, 00:00
Roda JC U10 B logo
PSV E2 logo

Op deze prachtige zaterdag stond de wedstrijd in Kerkrade, met Roda JC B op het programma. PSV keek al vroeg tegen een achterstand aan in Limburg. Vijf minuten later schoot Sven raak en stond het weer gelijk: 1-1. Na tien minuten kwam PSV op voorsprong, opnieuw door een afstandsschot van Sven: 1-2. Er werd bij vlagen zeer goed gespeeld en dat resulteerde in veel doelpunten. Ook de 1-3 staat op naam van Sven, weer op schitterende wijze! De voorsprong werd nog verder uitgebreid. Luc zette een prachtige aanval op, samen met Tijn en Rayan. Uiteindelijk schiet Luc raak en maakt de 1-4.

Na de vierde goal breekt een sterke periode aan. Sven gaat op avontuur en geeft de bal aan Rayan en hij schiet de bal beheerst binnen, 1-5. Twee minuten later verrast Sven de keeper van Roda, 1-6. Roda komt nog wel terug tot 2-6 door een foutieve terugspeelbal van de verdediging. Het antwoord van PSV komt 1,5 minuut later. Tijn scoorde op aangeven van Chahid de 2-7.

Net na de tweede pauze staat PSV nog een beetje te slapen en daar weet Roda JC van te profiteren, 3-7. Weer een minuut later scoorde Luc tweemaal aan de andere kant, 3-8 en 3-9.
    In de laatste tien minuten van de wedstrijd werd Roda JC steeds gevaarlijker en scoorde het uiteindelijk nog de 4-9. Vlak daarna werd Ruben beloond voor het harde werken. Hij scoorde de 4-10 op prachtige wijze. Bij de 4-11 sprint hij vanaf de eigen helft richting het doel van Roda JC, omspeelt hij de keeper en schiet binnen. Uiteindelijk bepaalde Ilias de eindstand op 4-12. Hij schoot van afstand raak en liet de keeper kansloos.

Uitstekende prestatie vandaag, jongens! Op naar de volgende wedstrijd!