5-3
8 maart, 00:00
Roda JC U10 A logo
PSV F1 logo

Vandaag de eerste wedstrijd na de carnaval. De boys hebben heel de week vakantie gehad en mogen op deze zaterdag vroeg vertrekken richting Kerkrade.
    Roda JC A is vandaag de tegenstander, een sterke tegenstander dat was al gebleken in de voorgaande wedstrijden.
    Voor aanvang van de wedstrijd bleek onze keeper Tijn Smolenaars geblesseerd en dus besloten we om Mees Hoeben in de goal te zetten.
    In de 1e helft van de wedstrijd was PSV de bovenliggende partij en speelde het zeer goed voetbal. Met een aantal hele mooie doelpunten wisten zij met 2-1 de rust in te gaan.
    Ook in de 2e helft was het PSV dat beter was, weer kansen maar helaas geen doelpunten. Roda JC wist wel te scoren en zo gingen we de rust in met een 2-2 tussenstand.
    In de 3e helft bleek ook Mees te geblesseerd om verder te gaan en besloten we om Tijn toch op goal te zetten, we wisten dat hij moeilijk kon uitschieten en probeerde constant te blijven opbouwen.
    Dit resulteerde meteen weer in een voorpsprong, 3-2. Hierna ging Roda JC 1 op 1 spelen en over het hele veld druk zetten. Dit werd ons te veel, kwamen hier moeilijk onderuit en verloren de wesdtrijd uiteindelijk met 5-3.
    Prima pot gespeeld vandaag boys, veel plezier uitgestraald en laten zien hoe goed jullie kunnen voetballen!

Tijn Smolenaars, Mathijs Marschalk©, Emir Bars, Tim van den Heuvel, Mees Hoeben, Matteo Dams, Livano Comenencia en Rik van Weert