8 maart, 00:00
PSV F2 logo
Brabantia F1 logo

Brabantia F1 kwam vandaag op bezoek op de herdgang als tegenstander van PSV F2.
    In de uitwedstrijd was duidelijk geworden dat dit een behoorlijke fysieke tegenstander was, dus de boys waren gewaarschuwd
    Al vanaf de 1e minuut was duidelijk dat de spelers er na een weekje vakantie heel veel zin in hadden.
    Vol druk meteen op het doel van Brabantia, scoren lukte niet meteen maar er waren wel hele grote kansen, zo wist Reda de bal op de lat te krijgen, Eus net naast te koppen en was de geplaatste bal van Immanuel net niet zuiver genoeg en ging ook dan ook langs de verkeerde kant van de paal. Brabantia wist niet meer te doen dan het veld zo klein mogelijk te houden om zo te proberen om PSV niet te laten scoren.
    In de 8e minuut kwam dan toch de openingstreffer, Eus kopte de bal netjes binnen na een perfecte voorzet 1-0.
    2 minuten later na een vrije trap van Arthur die perfect bij de 2e paal kwam, was het voor Eus een simpel klusje om de bal binnen te tikken 2-0.
    Maar ook Brabantia gaf zich niet zomaar gewonnen, het 1e schot op doel was meteen raak via de korte hoek, iemand stond voor Harm en daarom zag hij de bal niet aankomen 2-1.

En in de 14e minuut maakte Eus zijn hattrick compleet door de bal weer tegen de touwen te krijgen
    3-1.
    Immanuel probeerde het nog na een hele mooie dribbel, maar kwam de bal tegen de paal weer het veld in. 3 – 1 de ruststand.

Na de rust ging PSV gewoon verder met waar het geëindigd was, proberen te scoren. Immannuel ging richting het doel en iedereen verwachte dat hij de bal terug zou leggen naar 1 van de spelers die vrij voor het doel stonden, maar hij besloot de bal via de korte hoek binnen te tikken, en als dit dan lukt is het ook de goede keuze. 4-1.
    Na een schot van Arthur tegen de paal, wil Reda de rebound binnen tikken maar ook hij raakt de paal hierna nog iemand tegen de keeper en dan krijgt Arthur de bal toch achter de keeper. 5-1.
    Michon bepaalt de eindstand van de wedstrijd met een schitterend schot op 6-1.
    Een terechte overwinning voor PSV F2 waar men aan het kampioenschap kan gaan denken.