3-1
8 maart, 00:00
Excelsior Rotterdam C2 logo
PSV C2 logo

PSV C2 is in de uitwedstrijd tegen Excelsior C2 tegen een onverwachte nederlaag aangelopen. Het werd op Woudestijn 3-1 voor Excelsior C2, waardoor PSV C2 haar ongeslagen status is kwijtgeraakt. De eerste kans in de wedstrijd was na vijf minuten spelen voor PSV C2. Endu Opoku Bernadina verscheen alleen voor de keeper van Excelsior C2, die de lob van Endy eenvoudig onschadelijk maakte. Excelsior C2 zat beter in de wedstrijd dan PSV C2 en na een kwartier speelde de rechtsbuiten van Excelsior zich goed vrij en ramde hij de bal steenhard tegen de lat. De teruggekaatste bal werd een prooi voor de aanvoerder van Excelsior C2, die beheerst van buiten de zestien meter het gaatje vond naast Jeroen Meurs (1-0). Twee minuten later was het al 2-0 toen de spits van Excelsior zich goed vrij draaide en koel afdrukte. Wat een teleurstelling! PSV C2 probeerde zich te herpakken, maar het was wederom Excelsior C2 dat uit een makkelijk verkregen penalty voor de 3-0 ruststand zorgde. Na de rust vocht PSV C2 voor wat het waard was, maar meer dan een late treffer van Rai Vloet leverde dit offensief helaas niet op. Dinsdagavond de zware thuiswedstrijd tegen NAC C2. Veel succes mannen!