7-8
8 februari, 00:00
VVV Venlo U10 logo
PSV E2 logo

Op deze regenachtige zaterdagochtend stond de wedstrijd tegen VVV Venlo op het programma. PSV begon vrij goed aan de wedstrijd. Het team had alleen moeite om de kansen af te maken. Na een knappe aanval kwam PSV op voorsprong in Venlo, het doelpunt werd gemaakt door Tijn. Niet veel later kwam VVV weer op gelijke hoogte. De eerste helft was rommelig van beide kanten. Door een messcherpe counter wist VVV zelfs op voorsprong te komen: 2-1. Vanaf dat moment begon PSV steeds beter te voetballen. PSV creƫerde een aantal goede kansen en uiteindelijk wist aanvoerder Jaivy er 2-2 van te maken. Twee minuten later maakte Tijn zijn tweede doelpunt van de wedstrijd. Een minuut of vijf later kwam VVV weer, met veel geluk, op gelijke hoogte: 3-3. De gelijkmaker bracht PSV niet van de leg. Aanvaller Rick wist in 5 minuten tweemaal te scoren: 3-5. PSV liep in korte tijd uit op VVV. Mees schoot van afstand raak: 3-6. Tegen het einde van de tweede helft wist Rick opnieuw twee keer te scoren: 3-8. In de laatste helft waren de rollen omgekeerd. PSV incasseerde nog 4 tegentreffers. Uiteindelijk werd het nog vrij spannend, want VVV kreeg nog kansen om op gelijke hoogte te komen. Gelukkig wist VVV niet meer te scoren en won PSV met 7-8. Conclusie: gelijkwaardige eerste helft, zeer goede tweede helft en matige derde helft. Op naar de volgende wedstrijd: Roda JC U10 A - PSV E2