8 februari, 00:00
PSV B1 logo
ADO Den Haag B1 logo

Zaterdag speelde PSV B1 een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag B1.
    PSV B1 had de gehele wedstrijd onder controle. ADO Den Haag kon nauwelijks gevaarlijk worden en PSV creeerde zowel in de eerste helft als in de 2e helft verschillende mogelijkheden. In de 22e min. kwam PSV op een 1-0 voorsprong. Nadat Martijn Berden bij de eerste mogelijkheid nog op de keeper van ADO Den Haag stuitte, kon hij in 2e instantie de bal voorgeven op Matthias Verreth. Die wist wel raad met deze kans en schoot de bal in het doel. Ruststand 1-0.

PSV begon sterk aan de 2e helft en kreeg verschillende mogelijkheden om de score te verdubbelen. In de 38e min. mocht PSV een corner nemen. Taoufiq Naciri schoot de bal hard voor het doel en Gohkan Kardes tikte de bal van dichtbij in het doel. PSV verzuimde om de wedstrijd te beslissen. Ondanks een rode kaart voor Yanick van Osch (neerhalen doorgebroken speler) kwam de overwinning niet meer in gevaar.
    Eindstand 2-0

Volgende week speelt PSV B1 in Eindhoven een bekerwedstrijd tegen Alphense Boys B1.

Yanick van Osch, Dirk Abels, Gohkan Kardes, Philippe Rommens, Lassana Faye, Marco Weymans, Sam Lammers (Robin Schoonbrood), Taoufiq Naciri, Martijn Berden (Roy Oomen), Matthias Verreth (Arnaut Groeneveld), Joey Konings