Nuenen F1 logo
PSV F2 logo

Vandaag de eerste returnwedstrijd van deze poule voor de F2, nu uit tegen Nuenen F1.
    We starten op deze frisse ochtend met 8 spelers tegen Nuenen F1, waar we na het omkleden in de warme kleedkamer en warming up klaar zijn om 08.45 uur te starten. Erg vroeg dit keer, dus even afwachten hoe dat zou gaan.
    Het eerste gedeelte van de wedstrijd was leuk om naar te kijken, PSV had veel de bal en kregen voldoende kansen op doelpunten. Deze maken was wat lastiger door het vele verdedigen van Nuenen. Door een afstandschot van Issam kwamen we alsnog op 0-1.
    Het tweede gedeelte van de 1e helft bleven we best goed spelen maar het speelveld was erg klein en uiteindelijk met 2 afstandschoten gingen we met 0-3 rusten.
    In de rust wat water gedronken, daar hebben we het kort over hoe het ging in de 1e helft gesproken.
    Daarbij afgesproken om het veld nog groter te maken en nog meer acties te maken waar mogelijk was (vooral met ruimte) en soms eerder te kiezen wat te doen!
    Snel na de rust maken 0-4 en 0-5 en krijgen we veel kansen op doelpunten.
    Dit een lukt een beetje en scoren we nog een paar goede doelpunten waarbij de acties en het samenspelen opvielen ondanks het hele kleine veld. Uitslag 0-9.
    Volgende week moet F2 een thuiswedstrijd spelen, dan moeten de jongens tegen Geldrop F1. Kijken hoe dat gaat!

Tijn Smolenaars, Eus Waayers, Issam el Moumni, Rayan Sttaty, Tijn Vergeldt, Emir Bars, Arthur Piedfort en Mathijs Marschalk.