0-7
7 november, 00:00
Best Vooruit F1 logo
PSV F1 logo

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Best Vooruit op het programma. Zaak was deze jongens niet te onderschatten. Dat trainer Willem onze mannen weer op scherp had gezet bleek al direct na het beginsignaal, zoals wekelijks het geval is trokken ze meteen ten aanval. Waar nog eerst enkele kansen onbenut bleven was het in de 6e minuut raak. Niels die mee opgekomen was liet een schot los die de keeper niet kon vasthouden, de afvallende bal werd door Jochem opgepikt en zag Damian vrij staan, die hier wel raad mee wist, 1-0. Vier minuten later was het opnieuw raak een actie van Achraf kon alleen ten koste van een corner gestopt worden. Jochem bezorgde uit die corner de bal bij Niels die met een volley de bal snoeihard tegen de touwen knalde. De ruststand werd bepaald door Jamie die de 3-0 maakte na voorbereidend werk van Niels met een fantastische solo langs 3 man.

Meteen na rust was het Joël R die weer eens ijzersterk met een lange rush mee naar voren kwam, hij gaf ook nog eens een splijtende pass op Jamie die zoals gewoonlijk zeer koelbloedig afrondde, en zo de 4-0 binnen schoof. Diezelfde Joël R samen met Niels zorgde achterin er voor dat er nauwelijks kansen werden weggegeven. Eenmaal moest Joël K handelend optreden, na een terugspeel bal werd hij enigszins onder druk gezet door de spits van Best Vooruit. Dat ook onze keeper goed oplet bij de techniek trainingen van trainer Willem liet hij hier zien. Met een geweldige kapbeweging zette hij zijn tegenstander op het verkeerde been om daarna meteen het spel voort te zetten en de bal te bezorgen bij Lars. Die deze vloeiende aanval voortzette door eerst 2 tegenstanders te kijk te zetten en vervolgens de bal bij Achraf bezorgde, die op zijn beurt met een geweldige assist het eindstation Jamie bereikte. En opnieuw had Jamie hier geen problemen mee 5-0. De 17e minuut was voor Damian die met een werkelijk formidabele rush vanaf eigen helft langs diverse tegenstanders ging en ook nog eens lekker kon afronden 6-0. In de laatste minuut kwam de eindstand op het bord. Een corner van Jochem werd door Achraf door gekopt tot bij Jamie die met een klein beetje hulp van de hand van God de 7-0 kon maken. Een verdiende overwinning en weer 3 punten erbij. Heel voorzichtig mogen de banden van de platte kar dan toch worden opgepompt!