0-3
7 september, 00:00
ADO Den Haag B1 logo
PSV B1 logo

PSV begon zeer gretig en geconcentreerd aan de wedstrijd. Op alle vlakken was PSV de betere ploeg. In de 5e minuut scoorde Steven Bergwijn na een combinatie met Ramon Pascal Lundqvist. PSV ging direct op zoek naar het volgende doelpunt en die viel 1 minuut later. Lennerd Daneels scoorde 0-2 na een assist van Dirk Abels. De 1e helft was het spel van PSV zeer goed. ndanks de vele (8!) goede kansen was de ruststand 0-2.

De 2e helft was het spel slordiger en kreeg de tegenstander ook een paar mogelijkheden. Uiteindelijk besliste Lennerd Daneels de wedstrijd met een geweldig afstandsschot van 25m. Het was een dikverdiende 0-3 overwinning.

Volgende week is er geen competitieprogramma vanwege interlands. De eerstvolgende competitiewedstrijd is een thuiswedstrijd op zaterdag 21 september 2013 tegen Ajax.

Yanick van Osch, Dirk Abels, Philippe Rommens, Gokhan Kardes, Marco Weymans, Dante Rigo, Steven Bergwijn, Lennerd Daneels(Sam Lammers), Martijn Berden, Dani van der Moot, Ramon Pascal Lundqvist(Matthias Verreth)