1-0
7 augustus, 00:00
PSV D2 logo
OHL Leuven U12 logo
 1. Wedstrijdverslag


  Deze oefenwedstrijd werd gespeeld in drie perioden van 20 minuten.

  In de eerste wedstrijd van dit seizoen begon PSV goed aan de wedstrijd. In de eerste minuut kwam de bal door een combinatie via meerdere spelers in de voeten van Djurre. Zijn schot trof direct doel, 1-0. PSV hield in het begin van de wedstrijd het heft nog in handen. Halverwege de eerste periode kwam Leuven beter in de wedstrijd en PSV moest terug. Echte kansen werden echter niet door Leuven gecreëerd. In het laatste deel van de eerste periode werd PSV nog gevaarlijk uit een hoekschop. De bal raakte echter de paal.

  De tweede periode begon PSV even voortvarend als de eerste periode. Een afstandsschot van Jur kwam echter op de lat. PSV hield wel het overwicht maar echte kansen werden er niet gecreëerd. PSV was af en toe onnauwkeurig in de passing en soms werden verkeerde keuzes gemaakt. Er werd dan ook niet gescoord in deze periode.

  PSV was ook in de derde periode de bovenliggende partij. Echte kansen bleven echter uit. Het enige wapenfeit in deze periode was dat een afstandsschot van PSV door de keeper van Leuven werd gekeerd. Leuven kon verder ook geen vuist meer maken zodat de eindstand 1-0 was.

  Deze wedstrijd was een nuttige oefenwedstrijd aan het begin van het nieuwe seizoen.


  Strijbosch (Verhoeven), Cox (Van der Burgt), Lonwijk (De Schutter), De Schutter (Bora Deyonge), Bora Deyonge (J. Munsters), Tielemans (Verschut), Verschut (Doudah), Nassoh (Tielemans), Van der Burgt (N. Munsters), Clabbers (Antonisse), Antonisse (Stillé).