1-5
6 december, 00:00
Willem II/RKC B1 logo
PSV B1 logo

PSV B1 heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Willem II/RKC B1 met 1-5 gewonnen.
    Net zoals de vorige wedstrijd kwam PSV B1 vroeg op voorsprong. In de 6e min. scoorde Lennerd Daneels op aangeven van Matthias Verreth 0-1. PSV was de bovenliggende partij en in de 30e min. werd de score verdubbeld. Op aangeven van Steven Bergwijn kon Ramon Pascal Lundqvist scoren. Net voor rust werd de mooiste goal van de avond gescoord. Lassana Faye schoot met zijn rechtervoet de bal van 20 meter in de bovenhoek.
    Ruststand 0-3.

In de 2e helft werd de wedstrijd definitief beslist.Sam Lammers scoorde in de 48e en 50e min. 0-4 en 0-5. Bij beide doelpunten was Steven Bergwijn de aangever.
    In de laatste 10 minuten van de wedstrijd werd PSV slordiger. Willem II/RKC mocht in de 75e min. wat terug doen. Via een penalty werd het 1-5. Vijf minuten later kreeg Willem II/RKC weer een penalty. Dit keer kon Yanick van Osch redding brengen. Einduitslag 1-5.

Volgende week speelt PSV B1 de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. In Eindhoven is Heerenveen de tegenstander.

Yanick van Osch, Dirk Abels, Gokhan Kardes, Maarten Peijnenburg, Lassana Faye, Dante Rigo, Lennerd Daneels, Ramon Pascal Lundqvist (Sam Lammers), Steven Bergwijn (Arnaut Groeneveld), Dani van der Moot (Yentl Meijssen), Matthias Verreth