6 december, 00:00
PSV C2 logo
FC Den Bosch C2 logo

Deze wedstrijd werd eerder op zaterdag 22 november afgelast.
    In de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie heeft PSV C2 tegen FC Den Bosch C2 een onnodige 1-2 nederlaag geleden. PSV C2, zonder de geblesseerden Jorrit Hendrix en Jordy de Wijs, startte goed tegen de Bossenaren. Na tien minuten gaf de goed mee opgekomen Aron Schnorrenberg de bal fraai af aan Rai Vloet, die vanaf de achterlijn een perfecte voorzet afleverde op de inlopende Endy Opoku Bernadina, die vervolgens van dichtbij raak kopte (1-0). Helaas moest Sam Schuite kort na de openingstreffer met een hoofdwond het speelveld definitief verlaten. Dankzij de goede medische verzorging door verzorgster Janet Ǻsheim en de altijd aanwezige EHBO-man van PSV is Sam al weer aan de beterende hand en verwacht hij maandag a.s. weer op het trainingsveld te staan.
    PSV C2 bleef in de eerste helft de bovenliggende partij en er werden diverse goede kansen gecreëerd. De sterke keeper van FC Den Bosch C2 wist van geen wijken en ranselde de ene na de andere bal uit zijn doel.
    Na de rust zocht PSV C2 wederom de aanval, maar de nauwkeurigheid nam af en de sporadische counters van FC Den Bosch werden steeds gevaarlijker. Halverwege de tweede helft kwam FC Den Bosch C2 op gelijke hoogte na weifelend optreden van de PSV-verdediging (1-1). PSV C2 probeerde alsnog de overwinning te grijpen en leek in deze opzet te slagen toen Jeroen Meefout een voorzet van Michael Maria binnen kopte. Helaas werd deze treffer op advies van de grensrechter van FC Den Bosch C2 ten onrechte afgekeurd. Kort daarop gebeurde waarvoor al werd gevreesd. FC Den Bosch C2 wist wederom uit een goed uitgevoerde counter de winnende treffer te scoren (1-2). Door dit resultaat is PSV C2 na een slechte start op ruime afstand van NAC C2 als tweede geëindigd in de najaarscompetitie en heeft FC Den Bosch C2 zich als vijfde definitief geplaatst voor de landelijke voorjaarscompetitie met de beste 12 (?) ploegen van Nederland.
    Volgende week nog een oefenwedstrijd tegen FC Twente-Heracles C2, daarna karten en eten bij ABC in Velp en dan zit het voetbaljaar 2008 er weer op.
    Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en tot in 2009!