6-2
6 oktober, 00:00
PSV F1 logo
SBC E3 logo

Er stond een zware wedstrijd op het programma voor de F1 vandaag. SBC uit Son en Breugel kwam op bezoek en stond maar een plaats onder ons.
    We wisten dus dat we onze borst nat konden maken. We begonnen erg scherp aan de wedstrijd en in de eerste helft was niks te merken van het kleine verschil op de ranglijst, PSV was heer en meester en maakte een aantal hele mooie doelpunten waardoor de ruststand op 4-1 stond! Na de rust kwam SBC al snel terug tot 4-2 en in de fase na dat doelpunt hadden we het erg moeilijk, toch wisten de boys door hard werken geen tegen doelpunten te krijgen en liepen uiteindelijk aan het eind van de wedstrijd uit naar 6-2. Een klasse prestatie dus van de F1!

Giovanni Prinsen, Bram Rovers, Jesper Uneken, Luc Netten, Sven Simons, Chahid el Allachi, Niek SchiksĀ©, Rik van Weert, Matteo Dams