2-2
6 oktober, 00:00
PSV B1 logo
Willem II / RKC B1 logo

Yanick van Osch - Man van de wedstrijd (stopt een strafschop en heeft beslissende reddingen)

1e Helft

PSV start goed aan deze wedstrijd, met prima aanvallend voetbal krijgt ons team in de beginfase een strafschop die Junior Dos Santos niet wist te benutten.
    Een paar minuten later was Willem2 degene die onterecht tot de 0-1 kwam. Vervolgens word het een slordige wedstrijd met veel balverlies van beide kanten.
    Dit zorgde voor veel omschakel momenten en veel duels, dit heeft de spelers enorm veel energie gekost.
    Het duurde vervolgens erg lang totdat PSV weer grip op de wedstrijd kreeg. Gelukkig voor PSV maakte Kenneth Paal kort voor rust de 1-1.

2e helft

In de 2e helft begint PSV goed aan de wedstrijd, ons spel word beloond met een goeie goal van Bob Groenedijk.
    Helaas zijn wij niet in staat om dit nivo lang vol te houden, het aanval spel van PSV wordt weer slordig en veel spelers halen verdedigend een matig nivo.
    Willem2 profiteert hiervan en scoort de 2-2. PSV gaat op zoek naar de winst, met wat kleine kansjes van Dani, Junior en Kenneth had PSV nog meerdere doelpunten kunnen maken.
    Willem2 was enkele keren gevaarlijk via de counter of op momenten dat onze spelers individueel in de fout gingen.
    Beide teams eindigen deze wedstrijd met één punt.