0-1
6 oktober, 00:00
NAC Breda D1 logo
PSV D1 logo
 1. Wedstrijdverslag


  Score-verloop:
  46e. 0-1: Arne Bens (assist: Remco Evenepoel)

  Wedstrijdverslag:
  PSV maakte het spel tegen NAC van meet af aan en kreeg ook de meeste en beste doelkansen. NAC daarentegen loerde nadrukkelijk op de counter en ook op fouten van PSV. Vlak voor rust strafte NAC een dergelijke fout van PSV bijna af, maar de keeper van PSV voorkwam met een sublieme redding een (onterechte) achterstand.
  Na de rust nagenoeg hetzelfde spelbeeld. PSV speelde veelal op de helft van de tegenstander, NAC wachtte geduldig af ondanks de vele buitenspelsituaties. Echter, PSV kwam steeds dichter en gevaarlijker bij/voor het doel van NAC. Een doelpunt van PSV hing dan ook in de lucht. In de 46e minuut viel de verdiende en bevrijdende treffer voor PSV na een flitsende aanval over de linkerkant. PSV kon de wedstrijd daarna verschillende keren definitief beslissen, maar miste even zoveel keren en mocht 2 minuten voor tijd van geluk spreken dat de in de 2e helft enige weggegeven kans niet door NAC met succes werd afgerond. Na een mooie lob viel de bal voor PSV aan de goede kant en dus naast het doel. Al met al een verdiende, maar zwaarbevochten overwinning voor de mannen van PSV D1.
  Aanstaande donderdag 11-10-2012 wordt de thuiswedstrijd van zaterdag 13-10-2012 reeds vooruit gespeeld tegen MVV, de huidige koploper. Bij een overwinning kan PSV ook meteen de koppositie overnemen van MVV.
  Bij deze wens ik mijn team – en natuurlijk de staf - heel veel succes tegen MVV. Helaas ben ik aanstaande donderdag niet van de partij.


  1.) Kyan van Dorp
  2.) Benjamin Kailie
  3.) Tijn Daverveld
  4.) Jay Idzes
  5.) Bryan van Hove
  6.) Koen Oostenbrink
  7.) Arne Bens
  8.) Sekou Sidibe
  9.) Remco Evenepoel
  10.) Davy v.d. Berg (capt.)
  11.) Joop Daniels

  Reserve:
  12.) Sem v.d. Broek
  13.) Gregory Kuisch
  14.) Niels Raaijmakers
  16.) Lucas Derks