1-6
6 oktober, 00:00
DBS E1 logo
PSV E1 logo

Op een regenachtige zaterdagmorgen speelde PSV E1 de uitwedstrijd bij DBS E1. Al snel creƫerde PSV een paar goede kansen, maar de afwerking liet af en toe te wensen over.
    Het wilde maar niet lukken om de kansen om te zetten in doelpunten.
    PSV speelde in de eerste 20 minuten heel aardig voetbal en uiteindelijk werd dat beloond met een knap doelpunt van Joep: 0-1. Heel lang heeft PSV daar niet van kunnen genieten, want DBS maakte vrij snel gelijk. Met een 1-1 gelijkspel ging men de rust in. Gelukkig maakte Joep al snel na rust de 1-2 na een misverstand in de verdediging van DBS.
    Toen Dylan de 1-3 binnen schoot met een prachtige uithaal was de wedstrijd eigenlijk zo goed als gespeeld. Daarna lukte het PSV wel om de vele kansen om te zetten in doelpunten. Na weer zo'n messcherpe aanval van PSV maakte Joep met een schitterende lob de 1-4. Daarna zorgde Dylan nog voor de 1-5 door de bal uit de rebound binnen te tikken en was het Joep die uit een snelle counter van PSV de 1-6 maakte. Zo heeft de E1, ondanks de weersomstandigheden, een mooi resultaat neergezet bij DBS.
    Op naar de volgende wedstrijd op 20 oktober!