4-0
6 april, 00:00
PSV E1 logo
Unitas '59 E1 logo

Van meet af aan zat PSV lekker in de wedstrijd. Al na twee minuten gaf Jesse een pass op Joep die verwoestend kon uithalen 1-0. Dit was meteen onze 100-ste competitietreffer. Kort daarop kon Joep bijna zijn tweede treffer noteren maar de bal werd door Unitas van de lijn gehaald. Na een kwartier werd een aanval van Unitas geblokt. De speler van Unitas bleef op het veld liggen en PSV begon aan de aanval. De overige spelers van Unitas grepen niet in omdat ze dachten dat de scheids zou affluiten. Dat gebeurde echter niet. Uit deze aanval wist Joep, met wederom een verwoestend schot, te scoren 2-0. Deze treffer is eigenlijk niet verdiend omdat de scheids had moeten affluiten voor een blessure behandeling.

Ruststand 2-0.

Ook na de rust speelde PSV sterk. Kort na het fluitsignaal schot Jesse met een pegel nog op de lat. In de derde minuut van de 2e helft kwam de gewenste derde treffer. Nadat Joep zijn tegenstander passeerde gaf hij de bal op maat aan Dylan die vrij kon inschieten 3-0. Vijf minuten later kwam Unitas, dat overigens goed bleef mee voetballen, bijna tot scoren. Nadat onze keeper geklopt was kon D’leanu met grote stappen de bal van de doellijn halen.
    Unitas staat niet voor niets hoog geklasseerd. Kort voor het eindsignaal bepaalde Joep de eindstand door de counter alleen en vakkundig af te werken 4-0.

PSV E1 heeft vandaag een van zijn beste wedstrijden van het seizoen gespeeld. We waren scherp, tempo was hoog en we maakten de juiste keuzes. Alles klopte gewoon en wij hebben van het getoonde spel erg genoten. Een terechte overwinning voor PSV. Felicitaties en complimenten aan iedereen.

Doelpunten: 1-0 Joep van den Berk (2)
    2-0 Joep van den Berk (15)
    3-0 Dylan Tran (28)
    4-0 Joep van den Berk (48)

Lander Aerts, Jesse Giebels, D’leanu Arts, Nassim Achenteh, Dylan Tran, Joey van Casand, Jesper de Laat en Joep van den Berk.