PSV B1 logo
RVO FC Groningen / Cambuur B1 logo

In de thuis wedstrijd tegen FC Groningen heeft PSV B1 de 3 punten behaald.
    De 1e helft was van een goed nivo met prima combinaties en mooie doelpunten.
    Gedurende 40 minuten wist PSV te domineren waarbij de ruststand 3-1 was. Alles was onder controle.
    In de rust is het team nog even op scherp gezet. De eerste 10 minuten van de 2e helft zou bepalend zijn voor het verdere
    Verloop van de wedstrijd. Balbezit houden en waar mogelijk op zoek gaan meer doelpunten. Helaas hadden wij in de beginfase
    van de 2e helft slordig balverlies en wisten wij geen duels te winnen. FC Groningen komt in 10 minuten tot 3-3. De wedstrijd was
    weer helemaal open. Dani van der Moot scoort kort daarna de 4-3 deze doelpunt heeft het team bevrijd. De controle was weer
    terug. Onverwachts scoort FC Groningen toch nog de 4-4. Met deze gelijkspel gaan wij de slotfase van de wedstrijd in. Vanuit een corner
    van rechts is het Dani van der Moot die de 5-4 binnen schiet. Hiermee pakt PSV de overwinning.

De volgende wedstrijd is uit tegen ADO den Haag.