6-2
5 december, 00:00
PSV E1 logo
RKVVO E1 logo

Vandaag wordt de eerste wedstrijd van de 2e competitiehelft gespeeld en de tegenstander is dan RKVVO, het team met de twee meisjes die overigens hun mannetje staan. De uitwedstrijd werd een beetje geflatteerd winnend met 8-2 afgesloten, maar toen bleek al dat dit een team is wat goed voetbal speelt en niet bang is om de aanval te kiezen. De eerste kans in de wedstrijd is voor PSV. Arne speelt Jay op rechts aan en diens voorzet wordt door Gregory net naast gekopt. Een paar minuten later is het weer Greg die zijn schot geblokt ziet en hierdoor rolt de bal net naast het doel. Het duurt tot de 5e minuut voordat PSV op voorsprong komt. Joey onderschept de bal, glipt tussen 2 tegenstanders door en via een typisch Joey schot (de bal dwarrelt dan een beetje) valt de bal in de bovenhoek 1-0. PSV blijft druk houden op het doel en een schot van Arne na een dribbel gaat net over. Vervolgens is het Jay die na een goede actie in de korte hoek inschiet, maar de keeper krijgt er nog net een hand tussen. In de 10e minuut wordt Davy van achteruit aangespeeld en zet een actie in vanaf de zijlijn. Zijn schot wordt in eerste instantie nog door de keeper gekeerd en komt voor de voeten van Jay die zijn schot ook geblokt ziet waardoor de bal voor de voeten van Greg komt. Deze blijft rustig, omspeelt de keeper en plaatst de bal in het doel 2-0. RKVVO is mede door goed ingrijpen van Rico en Joey nog niet echt gevaarlijk geworden en middels schoten uit de 2e lijn probeert men Pepijn te verschalken, maar daar is meer voor nodig. Het duurt tot de 16e minuut als Tijn en Joey via een goede aanval Jay bereiken en zijn voorzet wordt door Greg net naast gekopt. Net voor rust nog een goede aanval over links via Rico en Jay die Joey vinden. Deze haalt wederom verwoestend uit en van zo’n 20 meter valt de bal over de keeper in het doel, waardoor de ruststand 3-0 is.
    Na rust is het weer even zoeken. Een paar afstandschoten van Davy en Arne worden door de keeper gepareerd of gaan net naast. Het is wachten tot de 5e minuut als PSV een vrije trap krijgt op de middenlijn. Arne zet zich achter de bal en schiet de bal vanaf de middenlijn tussen een paar spelers door in een tijd binnen (zo zeggen de Belgen dat). RKVVO gaat na de 4-0 meer meespelen en wordt nu ook gevaarlijker. Even niet opletten bij een inworp en een speler van RKVVO kan richting doel een schot lossen. Pepijn redt in eerste instantie bekwaam, maar is echter bij de rebound kansloos. Direct na deze treffer gaat Tijn aan de rechterkant op avontuur en vindt Arne. Zijn mislukt schot komt voor de voeten van Greg die zijn 2e treffer binnentikt.
    Nu is het weer de beurt aan RKVVO en na een steekbal door de midden moet Pepijn zijn kunnen tonen. Vervolgens is het weer de beurt aan PSV en na een goede actie van Jay wordt het schot van Tijn door de keeper gestopt. Even later vindt Rico de keeper op zijn weg na een schot uit 2e lijn. Even later wordt een goede voorzet van Jay net door Davy naast gekopt. Ook RKVVO wordt weer gevaarlijk en via een goed schot scoren zij de 5-2. Het lijkt erop dat de laatste 5 minuten het beste bij onze jongens ervan af is, want even later moet Pepijn weer optreden door een bal uit de benedenhoek te tikken. In de laatste minuut gaat Joey weer eens op avontuur aan de rechterkant. Na een slalom tussen enkele spelers door wordt zijn voorzet door een RKVVO speler in eigen doel gewerkt, wat de eindstand op 6-2 brengt.