5 april, 00:00
PSV B1 logo
FC Groningen B1 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV B1 de thuiswedstrijd tegen FC Groningen B1.
    Al vrij snel werd duidelijk dat de tegenstander naar Eindhoven was gekomen om ‘tegen te houden’.
    Toch kon PSV B1 in de 1e helft met goed veldspel enkele kansen creeren. PSV kwam verdiend op een 1-0 voorsprong. Na een lange pass van Dante Rigo was Matthias Verreth eerder bij de bal dan de keeper van FC Groningen.
    In de 21e min. verdubbelde Steven Bergwijn de score. Na een afgeslagen corner kwam de bal bij Steven en hij schoot de bal fantastisch in de verre hoek.
    Ruststand 2-0.
    In de 2e helft kroop FC Groningen wat meer uit haar schulp. Dit leidde 5 minuten na de rust tot de aansluitingstreffer.
    PSV B1 creeerde verschillende goede mogelijkheden. Het was uiteindelijk Philippe Rommens die de wedstrijd besliste. Hij schoot een vrije trap direkt binnen.
    Eindstand 3-1.
    Aanstaande dinsdag speelt PSV B1 de ½ finale van de beker in en tegen Utrecht.
    Volgende week zaterdag speelt PSV B1 de volgende competitiewedstrijd. Dat is een uitwedstrijd in Rotterdam tegen Excelsior.

Yanick van Osch, Dirk Abels, Maarten Peijnenburg, Philippe Rommens, Lassana Faye, Dante Rigo, Marco Weymans, Steven Bergwijn(Taoufiq Naciri), Dani van der Moot, Matthias Verreth