1-5
4 oktober, 00:00
Helmond Sport C2 logo
PSV C2 logo

In de vierde speelronde heeft PSV C2 eindelijk het zoet der overwinning weer eens mogen smaken. In Helmond werd tegen een sportief spelend Helmond Sport C2 een klinkende 5-1 overwinning behaald. De aanwezigheid van de altijd vrolijke, hoogblonde verzorgster Claudia Striekwold leek de spelers van PSV C2 te inspireren!

Foto's

PSV C2 begin goed aan deze wedstrijd en binnen vijf minuten werden er al drie kansen gecreëerd. Aron Schnorrenberg was na vijf minuten het dichtst bij een doelpunt voor PSV, maar zijn schot ketste via de binnenkant van de paal uit het doel. PSV C2 bleef de bovenliggende partij, maar moest goed oppassen voor de scherpe counters van onze tegenstander. Na 15 minuten liet Jordy de Wijs een vrije trap, genomen diep vanaf de eigen helft van PSV, precies achter de verdediging van Helmond Sport C2 vallen. Endy Opoku Bernadina sprintte het centrale duo van Helmond Sport C2 eruit en scoorde vervolgens beheerst met een mooie lob over de uitgelopen keeper van de Helmonders. Dit gaf de ploeg uit Eindhoven de nodige rust. Vlak voor het einde van de eerste helft opende Jordy de Wijs met een splijtende dieptepass op Jeroen Meefout, die vervolgens met een prachtige lob vanaf de zijkant van het zestienmetergebied PSV C2 op een 0-2 voorsprong zette.
    Helmond Sport C2 begon scherper aan de tweede helft dan PSV C2. M.n. de vleugelspitsen van Helmond Sport C2 braken een paar keer gevaarlijk door de verdediging van PSV C2. Tegendoelpunten leverde dit gelukkig niet op.
    Halverwege de tweede helft zette Clint Leemans een goed één-tweetje op met Rai Vloet, waarna Clint Leemans geheel vrijstaand voor de keeper van Helmond Sport C2 beheerst voor de beslissende 0-3 zorgde. Helmond Sport was geknakt en PSV C2 ging op jacht naar meer doelpunten. Jeroen Meefout brak door aan de rechterkant en in plaats van alleen door te gaan, gaf hij een schitterende pass over de overgebleven verdediger van Helmond Sport op de aan de linkerkant vrijstaande Junior, die vervolgens van dichtbij hard en hoog raak schoot (0-4). Het was vervolgens wederom de beurt aan Clint Leemans, om een penalty na een overtreding op Aron Schnorrenberg, koel en zakelijk binnen te schieten (0-5). Vlak voor het einde van de wedstrijd wist Helmond Sport C2 de verdiende eretreffer te produceren.
    PSV C2 lijkt hersteld van een zwakke seizoenstart en kan gelukkig weer omhoog kijken. Wouter, Niels en Junior van PSV D1 bedankt voor het invallen bij de C2!