3-6
4 april, 00:00
Geldrop / Houta Bouw E1 logo
PSV E1 logo

PSV begon, ondanks het koude weer, goed aan de wedstrijd. Er werd op tijd druk gezet en we gingen stevig de duels aan. Na 3 minuten kwam PSV op voorsprong door een fantastisch uitgespeeld doelpunt. Vanaf het midden gaf Dylan een splijtpass op Tim die vervolgens de bal op maat gaf aan Joep. Joep kon van dichtbij vrij inschieten 0-1. Niet veel later wist Dylan de bal te veroveren van de Geldropse defensie en schoot trefzeker langs de doelman 0-2.
    De laatste weken blijft PSV haperen na het tweede doelpunt. Zo schoten we 3 keer op de paal en misten we voor open doel. Het derde doelpunt bleef uit. Geldrop kon van dichtbij de aansluitingstreffer inschieten nadat de bal door de verdediging van PSV onbedoeld met een kopbal op maat werd aangegeven 1-2. Kort daarop wist Martijn de bal te veroveren en schoot hard en hoog de bal in de touwen 1-3. Op slag van rust kon Tim de bal onderscheppen en werkte zelf de bal het doel in 1-4.

Ruststand 1 - 4.

Ook na rust was PSV de betere ploeg maar verzuimde om de score verder uit te breiden. PSV wist twee keer de paal te raken voordat het weer tot scoren kwam. Na ruim een half uur spelen kon Dylan op aangeven van Tim de bal in de hoek plaatsen 1-5. Daarna wist Lander een doelpunt te voorkomen met een katachtige redding. Geldrop kon na ruim 40 minuten toch een treffer noteren. Uit een hoekschop schoot een verdediger van PSV met zijn linkerbeen de bal in eigen doel 2-5. Nog geen minuut later kreeg PSV een hoekschop en hieruit kon Joep hard inkoppen 2-6. Op het eind van de wedstrijd bepaalde Geldrop de eindstand uit een goed uitgevoerde counter 3-6.

PSV heeft vandaag wederom verdiend gewonnen. Jullie hebben elkaar goed geholpen in moeilijke situaties. Klasse gedaan en complimenten aan iedereen.

0-1 Joep van den Berk (3)
    0-2 Dylan Tran (5)