1-0
4 april, 00:00
PSV C2 logo
Willem II C2 logo

PSV C2 heeft in de thuiswedstrijd tegen een gehavend Willem II C2 een dikverdiende, maar benauwde 1-0 overwinning behaald. Willem II C2 miste een aantal basisspelers en trad aan met vijf spelers uit de D1. PSV C2 was vanaf de aftrap veelal in balbezit, maar Willem II C2 verdedigde onder aanvoering van de sterke aanvoerder Remco uitstekend en gaf weinig tot geen kansen weg. PSV C2 werd een paar keer gevaarlijk, maar uitgespeelde kansen bleven vooralsnog uit. De tweede helft bood hetzelfde spelbeeld, waarbij de aanvallen van PSV C2 steeds strandden op de hechte verdediging van Willem II C2. In de vijftigste minuut is PSV C2 dichtbij een treffer, maar de prima spelende (en geblesseerdeā€¦) keeper van Willem II C2 weet een kopbal van Rai Vloet onder de lat vandaan te tikken. De minuten verstreken en PSV C2 leek genoegen te moeten nemen met een gelijkspel. In de vijfenzestigste minuut is daar plotseling Jorrit Hendrix die op zijn karakteristieke wijze met de bal aan een touwtje oprukt vanaf de eigen helft, een paar tegenstanders in vertwijfeling achterlatend. Vanaf achttien meter haalt Jorrit vernietigend uit en de bal beland met duizelingwekkende snelheid via de binnenkant van de paal in het doel van de verbouwereerde gasten uit Tilburg (1-0). In de resterende minuten komt de overwinning van PSV C2 niet meer in gevaar en is de derde overwinning in de voorjaarscompetitie een feit.