0-0
3 december, 00:00
NEC/FC Oss A1 logo
PSV A1 logo
  1. Wedstrijdverslag


    Het is koud, het is nat, het is vervelend weer. Zo’n dag die niet voorbij lijkt te gaan. En op zo’n dag spelen we uit bij NEC. Er wordt niet goed gespeeld, slecht spel, geen goede passes en te laag tempo. Het is rommelig. In de eerste helft zijn er een paar kansjes van Antonio en Anthony maar deze hebben geen geluk en de bal gaat naast. Ook Elvio doet nog een duit in t zakje maar de score blijft 0 - 0. Een eerste helft om maar snel te vergeten net zoals de rest van de dag en dan maar verder in de tweede helft. Die tweede helft levert een vrije trap op van Tufan, maar geen goal. Ook heeft Anthony het geluk niet aan zijn zijde en weet de keeper zijn inzet te keren. De laatste tien minuten zijn het mooist en het spannends, zeker voor het publiek maar ook voor de bankzitters. NEC weet een paar keer op miraculeuze wijze de paal te raken en uit een scrimmage weten zij ook niet te scoren. Zo eindigen we dus zoals we zijn begonnen met een 0 - 0 stand op het scorebord. Voor aanvang was NEC met een puntje zeer blij geweest en PSV alleen tevreden met drie punten. Na afloop was PSV blij met een punt en had NEC het gevoel dat ze twee punten hebben weggegeven. En zo komt er dus een einde aan een dag die maar niet voorbij leek te gaan.
    Volgende week staat de klapper tegen Ajax op het programma en willen we de afstand niet te groot laten worden (nu zes punten)dan zal er gewonnen dienen te worden. Dat kan want de klasse hebben we in huis en tijdens de Otten Cup hebben we het al laten zien. Dus op naar volgende week, naar een vol stadion en op naar de drie punten en hopelijk ander weer dan vandaag. Veel succes.


    Nigel Bertrams, Brenet (75ste Hoelgebaum), Bazoer, Hendrix, Soomer, Horsten, van Overbeek, Özbozkurt, van den Hurk (82ste Koch), Rayhi (64ste Jakobsen), Antonio (60ste Sanoh).