6-3
3 november, 00:00
PSV E1 logo
Wilhelmina Boys E1 logo

Door blessureleed moest PSV vandaag spelen zonder wissels en met een F-keeper in het doel. Desondanks begon PSV fantastisch aan de wedstrijd. Na twee minuten kwam PSV op voorsprong door een solo van Joep 1-0. Kort daarna werd het 2-0 door Martijn die, op aangeven van Gioele, trefzeker inschoot. Daarna kwamen nog heel veel kansen om de voorsprong verder uit te bouwen. Helaas lukte dat niet voor PSV. Na 10 minuten kwam de tegenstander lekker in de wedstrijd. Met een fraai afstandsschot werd het 2-1. Door zwak verdedigen werd het gelijk en kort daarna kwam de tegenstander op voorsprong 2-3. Na ruim een kwartier spelen trok Martijn de stand weer gelijk op aangeven van Mats 3-3.

Ruststand 3-3.

PSV was ook in de tweede helft de betere ploeg maar de bal wou er niet in. Pas halverwege de tweede helft kon PSV afstand nemen met goed combinatiespel. Op een assist van Mats kon Joep PSV weer op voorsprong brengen 4-3. Niet veel later maakte Joep 5-3 op aangeven van Martijn. Vijf minuten voor het eindsignaal bepaalde Joep de eindstand na een pass van Mats 6-3. Een moeizame maar terechte overwinning van PSV. Felicitaties aan alle spelers en Lucas bedankt voor het keeperswerk.

1-0 Joep van de Berk (2)
    2-0 Martijn Zuiderwijk (5)