8-0
3 oktober, 00:00
MVV Maastricht O14 logo

PSV begon sterk aan de wedstrijd en drong MVV vanaf het begin terug. De eerste kans voor PSV in de zevende minuut ging voorlangs. Drie minuten later kwam PSV wel op voorsprong. Een voorzet over links ging in eerste instantie aan iedereen voorbij. Mohamed onderschepte de bal, speelde de bal breed en het was Djurre die de 1-0 binnen schoot. Twee minuten later werd een vrije trap van Ian door Joost ingetikt, 2-0. PSV had dan ook vroeg in de wedstrijd een riante voorsprong en ging onverminderd verder. In de 18e minuut werd een aanval via Ian en Jayden door Mohamed doeltreffend afgerond, 3-0. PSV was duidelijk de bovenliggende partij. De bezoekers probeerden met sporadische uitvallen gevaarlijk te worden maar Robin hoefde niet echt in te grijpen. In de laatste vijf minuten voor rust wist PSV nog twee keer te scoren. In de 32e minuut ging een aanval van PSV via Joost en Mohamed door het centrum van MVV. Het was uiteindelijk Jayden die de 4-0 aantekende. In de laatste minuut voor rust was het Joost die een vrije trap vanaf 20 meter in de korte hoek binnenschoot, 5-0.

PSV had vijf minuten na de rust alweer de bal tegen de touwen gewerkt. Jayden kwam alleen voor de keeper en schoot de 6-0 binnen. Na dit doelpunt ging PSV minder goed voetballen. Er werd teveel gelopen met de bal en er werden verkeerde keuzes gemaakt. Ondanks dat PSV minder voetbalde dan de eerste helft konden de bezoekers daar niet van profiteren. PSV behield het veldoverwicht zonder nog echt gevaarlijk te worden. Pas in de 63e minuut wist PSV weer te scoren. Het was Niek die met een bekeken boogbal in de verre hoek de keeper van MVV passeerde, 7-0. Eén minuut voor tijd schoot Ian de bal binnen en zette hij de eindstand van 8-0 op het scorebord.

Verhoeven, Cox, Lonwijk (Matuta La Nkenda Nosa), Maatsen, Van der Burgt (Clabbers), De Schutter, N. Munsters, Verschut, Braaf, Nassoh, J. Munsters (Doudah).