15-0
3 oktober, 00:00
PSV F2 logo
Wilhelmina Boys F1 logo

Vandaag stond de wedstrijd tegen Wilhelmina Boys op het programma. Duidelijk was dat trainer Mart de jongens op scherp had gezet, want vanaf de eerste minuut werd er al druk gezet op het doel van Wilhelmina Boys. Een doelpunt kon dan ook niet lang uitblijven. In de 4e minuut was het dan zover, Quinn scoorde 1-0 nadat de verdediging van Wilhelmina Boys de bal maar niet wegkreeg. De 2-0, 1 minuut later, wederom van Quinn was zo’n beetje een kopie van de eerste. Weer 1 minuut later stond het al 3-0, Achraf scoorde op aangeven van Mathijs. Opnieuw 1 minuut later was het alweer raak, Shurandy onderschepte de bal, waarna hij 3 man het nakijken gaf en prima binnenschoot 4-0. In de 10e minuut kopte Jorbe de 5-0 binnen na een perfecte voorzet van Damian. Mooi was te zien dat onze jongens goed bleven samen spelen. Wat nog voor rust resulteerde in nog 2 doelpunten, eerst was het Achraf die een assist van Jochem afrondde en daarna legde Mathijs de bal breed op Damian die tegen zijn oude maatjes de 7-0 ruststand bepaalde.

Na rust ging PSV vrolijk verder met waar het voor rust mee stopte namelijk scoren. Quinn voerde met een loepzuivere hattrick de score op naar 10-0. Drie keer was het Jochem die zorgde voor de assist. Zeker de laatste na een mooie solo was het vermelden waard. Na een splijtende pass van Mathijs zorgde Jorbe voor de 11-0. Nog steeds was de honger naar meer goals niet gestild. Achraf scoorde met een mooi afstandschot 12-0. Onze topscoorder van vandaag Quinn met een bekeken schot scoorde zijn zesde en de dertiende voor PSV. Dat het met de conditie ook wel goed zit liet Jorbe wel blijken, vanaf eigen goal begon hij met een rush die aan de andere kant van het veld bij de goal van de tegenstander pas stopte waar hij Achraf de 14-0 liet binnen tikken. Uiteindelijk was het Mathijs die de 15-0 eindstand bepaalde. Nog een groot compliment aan onze keeper Victor die de hele wedstrijd zeer geconcentreerd bleef en opnieuw de nul hield.